Over Toine en Angela

Met het runnen van ons hoveniersbedrijf, de opvoeding van 3 kinderen, de huishouding, etc. zagen we de afgelopen jaren onze vitaliteit dalen en de cijfers op de weegschaal stijgen. Totdat we in juni 2014 zijn gestart met het gebruiken van de uitgebalanceerde voedingsproducten van Herbalife.

Met de F1 Vanille-shake als ontbijt aangevuld met vezel en vitamine-supplementen voelden we ons snel fitter en werden we weer blij van de cijfers op de weegschaal.

 

Door het geweldige effect van de uitgebalanceerde Herbalife voeding zijn we ook ons voedingspatroon onder de loep gaan nemen. Nadat we dit ook stap voor stap zijn gaan aanpassen bleek dit alleen maar versterkend te werken met een gunstig effect op lichaam en geest.

 

Onze kinderen moesten in het begin wel enorm wennen aan dagelijks fitte en vrolijke ouders, maar nu zijn ze alleen maar heel blij dat we hiermee begonnen zijn.

Logisch gevolg voor ons was om ook een Herbalife voedingscoach te worden. Met veel enthousiasme coachen we nu een groot aantal mensen, en met resultaat. Ben jij de volgende die we mogen gaan begeleiden naar een fijner, beter leven.

 

Laat onze voeding en begeleiding jou recept zijn voor een goed gevoel.