Over Marlies

Hoi… wat fijn dat jij nieuwsgierig bent naar informatie van Welzijnscentrum Valkenswaard, op zoek naar mogelijkheden die er zijn om ook jou wensen uit te laten komen.

 

Wie ik ben:                                                                                                                     Marlies Smulders-van Lieshout, geboren in Waalre, wonend in Valkenswaard met mijn partner Pieter en de trotse ouders van drie schatten van kinderen.                     Bachelor leerkracht basisonderwijs, Master SEN Special Education Needs ‘Gedragsspecialist’,  Huiswerkbegeleider voortgezet onderwijs, Personal coach vanuit Welzijnscentrum Valkenswaard, Actief lid van Zanggroep Cheer’s, ik jog graag en maak tegenwoordig van elke dag een feestje!

 

Wat er gebeurde:                                    

Stress en toen vlogen de kilo’s er letterlijk aan, mijn prioriteit was dit een halt toe te roepen. Eerst zelf nog wat geëxperimenteerd maar dat schoot niet op en de ontstane frustratie hielp ook niet echt. In contact gekomen met Welzijnscentrum Valkenswaard en direct uitgenodigd voor de wekelijkse informatieavond.

 

Het proberen waard:                                                                                                     Spontaan als ik ben meteen de afspraak gemaakt en bedacht dat ik zo weer thuis zou zijn. Echter de informatie was zo verhelderend dat ik direct gestart ben om mijn gezondheid en dus mijn leven zelf in eigen hand te nemen. Dit doe ik met het basisprogramma van Herbalife in combinatie met meer bewegen: mijn veranderde lifestyle. Met de zorg voor een gezond ontbijt leveren de uitgebalanceerde voedselproducten voor mij een goede start van de dag waarvan ik elke keer weer geniet.

 

Mijn ervaring:

Makkelijk, eenvoudig, heel goed vol te houden met aandacht voor gezonde voeding. Met kleine veranderingen in je eet- en leefpatroon kun je zelf zorgen voor veel positieve veranderingen. Er is veel dat kan en mag, je kunt er lekker en gezellig bij blijven eten. Heb het persoonlijk ondervonden, ben meer bewust van voeding maar ook van vele andere invloeden om mij heen. Ik haal veel meer uit mijn dag en het heeft een gunstig effect op mijn leven.        

 

En nu:                                                

Weg is het futloos zijn, de vermoeidheid die aanwezig was al voordat ik iets had ondernomen. Heb ik veel meer uithoudingsvermogen en voel ik me zekerder. Ben ik inmiddels een groot aantal kilo’s lichter, waarbij ik mij super goed voel, het zonnetje in huis bruisend van energie ben. Heb ik zelfs de 10 km tijdens de Marathon van Eindhoven gelopen, straal ik en voel ik me sprankelen.

 

En verder, mijn toekomst:                                                                                                                                          Ik wil dit gevoel graag overbrengen aan jou, als jij al zo ver bent dat je er echt voor wilt gaan kun je met mij als personal coach vanuit Welzijnscentrum Valkenswaard starten. Bel of mail en maak een begin voor de periode van je leven die je gegarandeerd laat genieten van een mooie toekomst!

 

En nu jij!                                                                                                                         Vind jij het een ontdekking waard om erachter te komen wat gezonde voeding fysiek en mentaal met je doet, wil jij ook handreikingen voor een goed gevoel, is ook jouw lichaam je belangrijkste bezit!

 

Neem contact met mij op:                                                                                                                  

Marlies Smulders                                                                                                                        06 36301919                                        

marlieshout@hotmail.com