Over Ludo

Ik heb zelf ondervonden dat kleine veranderingen op het gebied van voeding en levensstijl grote effecten kunnen hebben. Ik gun iedereen een goede gezondheid,  zowel fysiek en mentaal,en vinden het geweldig om te mogen meegenieten als mensen lekkerder in hun vel komen te zitten.

Ludo (29) “Ben de beste versie van jezelf!”

Toen ik 24 jaar was, was ik op zoek naar een zakelijke mogelijkheid om zelfstandig vanuit huis te kunnen werken. Omdat ik me steeds meer bewust werd van de invloed die voeding kan hebben op je gezondheid, ben ik zelf eerst gaan ervaren wat een impact goede voeding kan hebben op je gezondheid. Dit resulteerde in een voedings- en bewustwordingsprogramma, wat we vervolgens zijn gaan adviseren.

Dit zijn mijn resultaten op het voedingsprogramma:

  • Ik heb meer dan 3 uur extra energie op een dag.

  • Ik verloor bijna 10 kg 'welvaartsvet'

  • Mijn sportresultaten (uithoudingsvermogen en herstel) zijn aanzienlijk verbeterd

  • Ik neem makkelijker beslissingen en voel me zekerder in alle doen en laten.

 

Door mezelf open te stellen voor andere denkwijzen over voeding, het menselijk lichaam én op persoonlijke ontwikkeling, ben ik in korte tijd een rijker mens geworden! Dit maakt me elke dag sterker om nog meer mensen te helpen zowel op gezondheidsgebied als op het persoonlijke vlak.

 

Wanneer moet je contact opnemen?

Bij gebrek aan energie, vitaliteit of gezondheidsklachten (o.a. overgewicht) kunnen kleine veranderingen op het gebied van voeding en levensstijl grote effecten hebben. Mijn benadering is om één-op-één mensen te helpen om gezonder en bewuster te leven met als basis goede, gezonde voeding. Ik hoop ook u aan een beter leven te mogen helpen. Gezondheid is een groot goed, neem geen genoegen met klachten en een matig energieniveau! Wilt u ook het maximale uit het leven halen? Neem dan gerust contact op voor deze kosteloze en vrijblijvende kennismaking!