Over Tim

Mijn naam is Tim van Herk,

Wat leuk dat je is een kijkje hebt genomen op mijn profiel.

 

In april 2016 kwam onze tuinman Sjors Sleddens bij ons langs. Hij

vertelde wat over Herbalife aan mijn moeder. Die voelde zich helemaal

thuis in het verhaal van Sjors en wilde het direct proberen.

Ook Sjors zijn verhaal kun je terug vinden op deze site.

 

Op dat moment ben ik ook met Herbalife begonnen.

Mijn achtergrond op dat moment was een sport opleiding. Ik vond het allemaal reuze interessant wat ik meemaakte en besloot om zelf ook mensen te gaan begeleiden.

Op 11 november 2016 heb ik iets voor mijzelf gecreëerd waar ik met heel veel passie mee werk. Nog steeds haal ik super resultaten met mijzelf en mijn klanten. Dit zijn niet alleen resultaten in de sportschool maar ook: afvallen, meer vitaliteit, gezond ontbijt, etc.  Zelf ben 7KG spiermassa aangekomen in 6 maanden tijd. Voorheen sportte ik al erg veel., maar door het gebruik van Herbalife heb ik zoveel meer energie gekregen dat ik tot wel 20 uur in de week kan trainen.

 

Omdat ik uit de sportwereld kom leek het me gaaf om dit te combineren. En ben ik Fitcamps gaan geven. Wil jij ook iets meer doen aan sport en lijkt het je wel interessant? Kijk dan is op www.fitcampveldhoven.nl of op Facebook @24Fitcamp-Oerle

 

Heb jij een vraag of ben je geïnteresseerd geraakt wat Herbalife voor jou kan betekenen neem gerust contact met mij op. Ik ben altijd in voor een gezellige babbel.

06-20747981 of timvanherk@gmail.com

Resultaat