Over Jasper

In mijn eigen omgeving heb ik gemerkt dat een gezonde en actieve levensstijl kan leiden tot positieve veranderingen op de gezondheid. Het geeft mij iedere keer weer nieuwe energie om andere mensen te mogen helpen, want het is erg leuk om te zien dat de mensen zowel fysiek als mentaal vooruit gaan. 

Als ik het verhaal even op mezelf mag betrekken wil ik graag mijn ervaring delen. Mijn naam is Jasper Janssen en in 2017-2018 bestond mijn tijdsbesteding voornamelijk uit sporten. Maar toen was er helaas geen bewuste levensstijl waarbij verstandige keuzes werden gemaakt op het gebied van voeding. Bij mij resulteerde dat in:
- onregelmatige energie
- vermoeid wakker worden
- middagdipjes
- onzeker in stresssituaties
- spierpijn na inspanning
- slechte concentratie

In 2018 heb ik besloten om naast actief sporten ook bewuste voedingskeuzes te gaan maken. In het begin ben ik begeleid door Tim van Herk, zodat ik een stok achter de deur had en iemand waar ik terecht kon met al mijn persoonlijke vragen. Toen ben ik gestart met optimale voeding om eens te ervaren wat het met mijn lichaam zou kunnen doen.

In de eerste week merkte ik direct het verschil, want ik had daarvoor cornflakes of soms zelfs geen ontbijt. Dit motiveerde mij enorm om door te zetten, omdat ik erg benieuwd was naar de resultaten met mijn lichaam op lange termijn. Ik ben erg blij met de resultaten en dat komt door mijn fysieke vooruitgang, en ook zeker door het mentale vlak. Dit zijn de positieve veranderingen:
- Energierijk
- Zelfverzekerd
- Beter in mijn vel
- Snel herstel van de spieren
- 13KG spiermassa aangekomen

Wilt u een gezondere en bewuste levensstijl?
Mocht u wensen hebben naar betere vitaliteit, gewichtsbeheersing of meer energie dan kan voeding een groot verschil maken. Als u er voor open zou staan om eens een keer te komen luisteren, dan zou ik u graag willen helpen bij de eerste stappen. De eerste stap zou een gratis en vrijblijvende kennismaking kunnen zijn door een persoonlijk gesprek of contactmoment op een informatie avond .